Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/badelvin/public_html/_classes/hr/dimedia/website/SeoAndMap.class.php on line 0

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/badelvin/public_html/_classes/hr/dimedia/website/SeoAndMap.class.php on line 0
Enologists - Badel Vina

Naši enolozi

Sukladno razvoju svjetskog tržišta vina čiji trendovi se vrlo brzo prenose i na naše tržište profiliranjem ukusa i zahtjeva potrošača, Badel 1862 slijedeći te trendove ozbiljno pristupa razvoju i unapređivanju svog vinskog programa. Ključne i nezaobilazne osobe u tom kontinuiranom i vrlo sofisticiranom procesu svakako su vrhunski enolozi.

Enolozi Badela 1862 iz godine u godinu unapređuju Badelov vinski program s velikim međunarodnim uspjesima. Sva ta priznanja predstavljaju veliki motiv, ali istovremeno i još veću obvezu daljnjeg razvoja kvalitete vina i promoviranja hrvatskog vinarstva i vinske kulture.

Danas je Badel 1862 tvrtka sa 150 godišnjom tradicijom jedan od najvažnijih promicatelja kulture pijenja vina, sljubljivanja naše autohtone hrvatske kuhinje s hrvatskim vinima te kreator nekoliko svjetski priznatih vina pod prestižnim oznakama izvorno hrvatsko i hrvatska kvaliteta te eko certifikatom. 

Naši enolozi
Dubravko Ćuk

Dubravko Ćuk

direktor razvoja vinogradarstva i vinarstva

Svoju profesionalnu karijeru enologa započeo sam 1995 god u Badelu 1862 d.d. nakon završenog Agronomskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, smjer VVV. Krenuvši od pripravničkog staža svoju karijeru gradio sam pomno učeći od starijih kolega enologa i u takve iskustvene spoznaje svakodnevno implementirao znanja stečena fakultetskim obrazovanjem.

više
Baviti se enologijom znači način života i posvećenost vinu sa svim što to sa sobom nosi. A nosi nebrojeno puno zadovoljstva, ljepote, ali i odricanja i podređivanja poslu načinom i stilom života.

Mladen Forko

rukovoditelj proizvodnje vina, Centralni vinski podrum - Žitnjak

Nakon odrastanja na obiteljskom gospodarstvu u srcu Prigorja, u obitelji koja se kroz niz generacija bavila uzgojem trsja i proizvodnjom vina, logičan izbor bio je upis na Agronomski fakultet, smjer voćarstvo, vinogradarstvo, vinarstvo.

više
Posebno me raduje što „vinski svijet“ sve više prepoznaje hrvatska vina, odnosno njegovu kvalitetu i posebnost, a naš zadatak je još više promovirati i približiti naša vina svjetskom tržištu.